Egy kis segítség konténer rendeléshez. 

Rendelés ügyében hívhat bennünket minden hétköznap reggel 7:00-tól 17h-ig.

Amit vállalunk:    

- Konténeres sitt és törmelék szállítás
- Konténeres kommunális hulladék szállítása
- Tömörítős tehergépkocsival kommunális hulladék szállítása
- Kerti és zöldhulladék, valamint föld elszállítás
- Lomtalanítás és egyéb hulladék elszállítása

Az emberek számára általában nem egyértelmű, milyen anyaghoz mekkora kontérre van szüksége. Valamint rendszerint problémát okoz a felhasználók számára, hogy hova tudja a szállítójármű elhelyezni a konténert, illetve valójánban mekkora teherről  beszélünk.

A rendeléshez szükséges adatok:

- Konténer méret
- Név, telefonszám
- Kihelyezés időpontja
- Elszállítás időpontja
- Hulladék fajtája
- Kapun belül vagy kívül kerül kihelyezésre

Amennyiben a konténer kihelyezését kapun belülre kérik, legalább 2,8 méter széles beállóra van szükségünk (az autó 2,5 m széles!).

Kérjük, hogy biztosan teljesíteni tudjuk rendelését, a kívánt kiszállítási időpont előtt hétfőtől-csütörtökig legalább egy nappal, ha péntekre, vagy hétvégére szeretné a konténert, 2 nappal előre jelezze rendelési szándékát!

Megrendelését leadhatja telefonon, de ha nagyobb mennyiség szállítására van szüksége, ajánlatkérés ügyében forduljon munkatársunkhoz, vagy írjon az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Semmilyen veszélyes hulladékot (pl. festéket, higítót, mérgező, vagy robbanásveszélyes anyagot, gumiabroncsot, palát stb.) nem áll módunkban átvenni.

Konténer méretek: 3, 4, 5, 6, 7 m3-es nyitott konténert tudunk biztosítani.

A 7 m3-es konténereink egy része lenyitható hátfalas.  Ilyen irányú igényét, kérjük, mindig előre jelezze.

Zárt konténerrel is rendelkezünk, kommunális és szelektív hulladékok számára. Rendszeres szállítás esetén a zárt konténerek kihelyezése díjmentes.

Minden esetben a konténer megrakodását követően jelezze cégünknek, hogy gondoskodhassunk a konténer elszállításáról.

Aktuális díjainkért, kérjük, forduljon munkatársunkhoz az alábbi telefonszámon +36 20 9 547 647.

A mindenkori hulladékszállítási ár (a konténer ár) magában foglalja a konténer rendelési címre való kihelyezését, maximum 3 nap után történő elszállítását, az ártalmatlanító helyen (lerakóban) történő elhelyezést és az erről szóló igazolás kiállítását. Viszont az igazolás kiállítására vonatkozó igényét, kérjük, mindig előre jelezze!

Konténer kihelyezése utcára, közterületre                                
A konténer kihelyezésekor gondoskodnia kell szabad területről, ahová kollégáink a konténert lerakják, a konténer elszállításakor a konténer előtt legalább 5 méter szabad helyet kell biztosítani, hogy a teherautó fel tudja venni a konténert.

Konténer kihelyezése udvarra                                
Ha a konténert az udvarba szeretné lerakatni, akkor megfelelő méretű kell, hogy legyen a kapu. Az, hogy a konténert be tudjuk-e rakni az udvarába, nem a konténer méretétől, hanem a teherautó szélességétől függ, minden teherautó (típustól függetlenül) 2,5 méter széles. A nyílásnak a beálláshoz ennél szélesebbnek kell lennie, attól függően, hogy milyen széles az utca, lejtős-e az utca, nem lóg -e be a nyílásba pl. a kapu fedlapja, vagy zsanérja.

A konténer letakarása                                
Teherautóinkon rendelkezünk a rakomány letakarására hálóval, ponyvával, de ez a konténer teteje felett lévő rakomány leszóródását nem gátolja meg, ezért kérjük a szóródásmentes pakolást.

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!                                
                                
Igény esetén Bontást, rakodást és lomtalanítást is vállalunk                                
Amennyiben nem tudja megoldani a konténer rakodását, csapatunk szívesen áll rendelkezésére kézi és gépi erővel a hét bármely hétköznapi napján, előre egyeztetett időpontban.