A konténerek kihelyezésének ára a megrendelés távolsága, hulladék típusa és mennyisége alapján kerül megállapításra. Részletes információért kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat ahol szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseire. Áraink magukban foglalják a konténer címre való kiszállítását, 72 órás rendelkezésre bocsátását, illetve a szállítással egybekötött lerakási költséget. Egyedi megállapodás után hosszab kihelyezés is lehetséges. Megrendelésekor választhat nyitott, zárt és nyitható zártható hátfalú konténereink közül.

Kiszolgáliunk magánszemélyeket, cégeket vagy cégcsoportokat. Cégek számára hosszú távú szerződéses megállapodás után térítésmentesen biztosítjuk a konténerek kihelyezését.

A konténerek kihelyezése elsősorban Szada községben, illetve 30 kilóméteres vonzáskörzetében elérhető de egyedi megállapodás után távolabbi címek is időben kiszolgálhatóak.

Cégünk rendelkezik a szállítás és begyűjtés engedélyével, amit a Közép Duna völgyi Vízügyi és Természetvédelmi Felügyelőség hagyott jóvá. A megrendelő kérésére befogadó nyilatkozatot is tudunk biztosítani a hulladék lerakásáról.

Legyen termőföld, homok, múrva, kavics, beton, építési törmelék, bontott tégla, háztartási, nem veszélyes hulladék vagy csak feleslegessé vált lom vállaljuk, hogy a kijelölt engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba elszállítjuk.

Kéréssel, kérdéssel forduljon hozzán bizalommal: +36 20 9 547 647

Ha nem biztos a dolgában, kérjük keresse fel tanácsadás menüpontunkat!

 

tm3