Megrendelés: +36 20 9 547 647

A hulladák elszállítása a városok többségében a 60-as, 70-es években indult meg, a folyamat felgyorsult a 80-as években, majd általá­nossá vált az elmúlt évtizedben. Hulladéknak nevezzük azokat az újrahasznosítható és újrahasznosításra nem alkalmas anyagokat, amelyek mindennapi életünk során már felhasználásra kerültek és feleslegessé váltak számunkra.

A hulladék keletkezése emberi tevékenység eredménye, és mint ilyen, a keletkező probléma megoldása szintén csak emberi tevékenység lévén valósítható meg. Ez a gondolat vezérelt minket amikor cégünk hulladékgazdálkodási üzletágat indított, és megpályázta Szada község hulladékgazdálkodásának ellátását, melyet el is nyert.

Hulladékgazdálkodási tevékenységünk nem csak közületek hanem cégek, cégcsoportok számára is elérhető kezdve a zárt konténerek kihelyezésétől, a szelektív hulladékgazdálkodáson át a rendszeres hulladékgyűjtő járatig.

A hulladékgazdálkodás kivitelezése igen összetett feladat, ezért minden kialakított szerződés egyedi árajánlat alapján készül. Kérjük információval kapcsolatban keressen bennünket az alábbi telefonszámon vagy a kapcsolat menüpontban.

Kéréssel, kérdéssel forduljon hozzán bizalommal: +36 20 9 547 647